En dag på A6

Jag och Otis sitter och läser böcker i soffan medan lillebror ligger och sover. Runt midnatt låg vi och kollade på filmen The Judge med Robert Downey Jr. En riktigt bra film; den rekommenderas! Helt plötsligt hör jag ett ljud som lät som om någon kvävs, och som åtföljdes av barngråt. Petter var snabbast in, och han ropade snabbt åt mig att komma…och ta med rena sängkläder till spjälsängen.

När jag kom in stod Timo upp i sin säng; helt nerspydd. Sängen var helt dränkt i kräk. Jag duschade Timo och Petter (the actionman) bytte snabbt sängkläder och satte på en maskin med tvätt. Lilla Timo stod och skakade i duschen och förstod ingenting av vad som hände. Sedan sov Petter i Otis säng så han kunde ha koll på Timo, och Otis sov hos mig.

Idag har båda barnen varit kassa i magen en gång var, så det vore ju konstigt om det är magsjuka, för då borde det ju kommit mer. Lika bra att inte oroa sig, och se vad som händer.

Igår hade vi en riktigt trevlig heldag på A6. Vi åt brunch på Ikea, sedan fick ungarna leka lite där. Efter det gick vi in på A6 och gick lite i affärer. Sedan gick vi till lekplatsen, där ungarna härjade hej vilt. Efter det åt vi på Dragon för att sedan avsluta dagen där vi började den; på Ikea med kaffe och kaka.

Nu är vi under isoleringen och i och med den här skrämselnatten inser man hur viktigt det faktiskt är att Otis håller sig frisk. En endaste liten bakterie som slinker igenom och vi missar en operation vi väntar på i ett och ett halvt år. I morgon tänker vi på L som ska genomgå samma operation, och vi skickar henne all vår kärlek och massa styrka!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s