Du

Man famnar en skugga och man älskar en dröm. Så skrev Hjalmar Söderberg och dessa rader har hållit mig sällskap sedan gymnasiet. Vi i vår familj älskar vår dröm, och även om vi har en skugga hängandes över oss så kör vi vårt race och siktar mot evigheten.

I fredags hade vi sällskap från Jönköpingsposten, och jag tycker synd om journalisten och fotografen för de kom rakt in det virrvarr som är vår familj. Jag är glad att han lyckades höra hälften av vad vi sa medan våra galna ungar härjade. De var här för att prata om halva hjärtan och hur döden väntar runt knuten, men allt vår 2-åring ville ge dem var livsglädje och hur villig han är att leva. Precis som det är; Vi gav honom liv och han lever det! Vad Otis vill visa är hur stark han är, och hur villig han är att utforska det liv som givits till honom. Det kanske inte säljer upplagor, men det får morsan att köpa lösnummer.

Du lilla fantastiska kille som kom ut ur mig och gav dig fan på att visa världen att du är här! Du finns och du tänker slåss för din rätt här livet. Jag som din mor står här bredvid förundrad över allt du gör och allt du tänker göra. Ditt nyfikna sätt och ditt nyfikna jag letar dig fram och gör världen till din. Många frågor tillsammans med osäkra svar. Ta min hand; ett säkert svar. Jag håller den för att göra dig stark.


image

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s