Rymling

Nu på kvällen har min kära svärmor varit här och umgåtts med barnen medan jag och maken var på Ekholms och Ikea. Igår upptäckte Timo att man faktiskt kan klättra ur spjälsängen, och i och med att han gör det gång på gång på gång…på gång, så tänkte vi att det är bäst att vi köper en ny säng åt honom så han inte trillar och slår sig. Otis fick en i samma ålder, så det var väl dags ändå. Sedan kanske det inte blir så kul att strunta i att sova när nattningen inte längre består av en rolig rymning.

Sedan är ju barnens rum lite av en plats full av kaos. När vi väntade Otis möblerade vi för ett litet litet spädbarn. Nu sitter vi med två huliganer som använder alla tänkbara möbler som avsatser och möjligheter till extremsport och klättring. Så i helgen plockar vi ut allt, spacklar, målar och möblerar det barnsäkert. Gör om gör rätt!

Igår fick vi även goda nyheter att vi slipper betala dagisavgiften medan Otis inte går i förskolan. Sådant gör en så himla glad, för det känns som man får lite medvind i allt sorgligt!

image

image

image

image

mamma milla

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s