Hemma

Nu sitter jag och avnjuter en hemlagad Billys panpizza :-). Vi har inte varit hemma på hela dagen, så det har inte funnits tid till att laga mat. I och med att vi ändå är sjuka bröt vi isoleringen och gick på stan. Vi gjorde det man gör när man är nere: shoppar! Skämt åsido passade vi på att leta efter saker vi insåg att vi behöver när vi satt i isolering. Pojkarna behöver vårskor,kepsar och tunnare mössor. Tyvärr var utbudet inte så bra; överallt hade skorna och mössorna barnsliga tryck och mönster, så vi får kolla lite online.  Timo fick en ny pyjamas och Otis en munkjacka.

Vi tog en fika på Malmborgs, och pojkarna fick varsin kaka efter de ätit en smörgås. Vi ångrade den kakan lite för båda två blev sockerhöga som hus och började springa omkring och göra dumma saker. Vi gjorde det enda logiska; vi tog med dem till biblioteket där man ska sitta ner och vara tyst! :-). Otis ville inte alls delta, men Timo ”valde” ut 2 böcker. Otis och jag cyklade  sedan hemåt och tog en omväg runt Rocksjön. Vilken underbart fin eftermiddag.

Det känns knappt som vi varit i Lund. Allt det jobbiga är redan glömt, och jag tänker mest att vi fick komma hemifrån ett tag. Jag och Timo hade det trevligt på vår promenad genom staden, och vi som familj hade lite fina stunder i Lund också. Pojkarna verkligen älskade Ronaldhuset, eller skattjakten som Otis kallade det. Timo fick många nya kompisar eftersom han alltid hejar (tusen gånger) på folk. Han skaffade många nya facebookvänner :-).

IMG_0090 IMG_0093 IMG_0098 IMG_0109 IMG_0110 IMG_0118 IMG_0131

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s