Grillad korv

Idag var vi uppe på A6 och sedan grillade vi korv i stadsparken. Otis kom redan vid 5 i morse, och Timo kort där efter. Vi lyckades inte somna om eftersom Otis lät så kruppig, och jag var uppe och gav honom nässpray. Det resulterade i en väldigt trött familj idag. Jag somnade till och med en halvtimme på soffan innan vi skulle lägga barnen.

Jag är riktigt förkyld nu, och har ont i halsen. Timo också gissar vi då han pekar med sitt lilla finger mot munnen och säger ”dääär!” En annan sak han säger ofta nu, som han lärde sig i Lund är ”Nej!”
”Timo, ska vi ta på kläderna? ”Nej!” ”Timo, ska du hålla handen?” ”Nej!”
”Timo, ska vi byta blöja?” ”Nej!”
Timo, vill du ha macka?” ”Aaaacka!!!!”

Först när Otis är helt frisk kan vi ringa koordinatorn och säga åt henne att börja planera för en ny operation. Jag börjar bli rädd att vi kommer ligga inne under våren och tidig sommar. Något jag verkligen verkligen inte vill!

image

image

image

image

image

image

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Grillad korv

 1. mormor Anki skriver:

  Det var tråkigt att det kom en förkylning i vägen. Jag vet att man laddar inför op. Min dotter o hennes man bloggade också under denna tid. De gjorde skrev ut dessa sidor o gjorde en bok till Alva. Nu när hon är tio år tittar hon ofta i den o funderar. Det är många frågor som kommer nu. Bara ett kort på magen utan ärr. Ha det nu så bra o hoppas ni snart piggnar till. Kram

  Gilla

  • NeLi skriver:

   Jag har också planer på att skriva ut bloggen till otis (och timo). Det är ju nutidens dagböcker, och jag tror pojkarna skulle tycka det var kul att läsa :-).. Tack för omtanken! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s