Ikea, drakar och bubblor

Pojkarna sover sedan en timme tillbaka, och jag ska snart kolla på film. Vi såg Blended med Drew Barrymore och Adam Sandler häromdagen, och nu är jag sugen på gamla tjejfilmer med Drew så jag tänkte jag skulle kolla på Fever Pitch med henne och underbara Jimmy Fallon. Det gäller att passa på medan Petter är på gymmet.

Idag brunchade vi på Ikea, och efter det åkte vi till Babyproffsen (som nu heter Lekia) för att åka drake (pojkarna) och kolla efter sulky (mamma och pappa). Otis är så stor så vi behöver knappt dubbelvagnen, men däremot kan det vara bra att ha en paraplysulky i bilen. Tyvärr hade bara Lekia 2 st; varav den ena var babyblå (kommer inte hända), och den andra var för liten för Otis. Jag har väldigt långa pojkar och Otis ben släpade nästan i marken. Vi får kolla på nätet även om det är betydligt svårare när man inte kan provköra dem.

Pojkarna har haft väldigt roligt idag. Tänk vad lättroad man är när man är 1 och 2. Även hemma på gården hade de roligt med bland annat kritor, såpbubblor och en låtsastelefon jag köpte. De slog rekord i att skita ner sig idag! Vi kunde inte ens ta med dem in för att äta mat. Vi åt ute (igen), och efteråt blev de burna rakt in i duschen.

Vi har fått preliminär tid för operation den 1:a april. Helt plötsligt var det inte lika viktigt med 3 veckors 100% frisk. (???). Det kanske var ett aprilskämt i förväg? I allafall så får vi börja isolera oss igen, men vi fick ju komma ut och se lite folk under dessa få dagar. Vi har ju inte ens varit hemma bortsett från på kvällarna, så dagarna nu inför isoleringen blev mycket lyckade!

Glass på Ikea som bygger om

image

image

image

image

image

”jag åker Bella Brandbil mamma!”

image

Åka draken

image

Åker flygande matta

image

image

image

image

”bubbles!!”

image

image

image

”aa,  hallå nanna? Det är lite jobbigt. Blommorna växer i jorden. Ok hej då!”

image

”nej!”

image

Minstingen gillar dip.. Shitload med dip!

image

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s