Cute little pain in our but

Otis klämde mig nyss i dörren till badrummet. Två fingrar fastnade och jag skrek som en stucken gris. Jisses vad ont det gör! Och ungarna som klämmer varandra varje dag tycker jag!

Petter och Timo är nu iväg och hämtar nya läkarintyg från Telinder. Han, Noomi och Lisbeth är helt underbara och hjälper till så mycket de bara kan! Otis sitter och kollar på Stadens hjältar på sin surfplatta. Nu har han gått över till att kolla på engelska, så helt plötsligt kan det komma ett ”action time!” från Otis då han härmar sina idoler! Han är nu inte längre Bella Brandbil, utan Fiona Fire Engine. :-).

Operationen har blivit skjuten till den 9:e april istället för den 1:a. På konferensen ville de ge Otis mer tid att vara frisk. Det roliga är att det är just Otis som är frisk. Vi andra är fortfarande sjuka. Timo är värst! Han snorar riktigt rejält här hemma! Timo är för övrigt en liten pain in the but! Han har lärt sig klättra över barngrindarna, och väcker oss runt halv 5 på morgnarna. Häromdagen när vi var på Willys och fortfarande kunde ta med barnen så klättrade han ur kundvagnen. Helt plötsligt stod han bredvid den på golvet. Sedan gillar den lilla killen att spotta också, så jag kan utan tvekan säga att det här stadiet i hans utveckling är nog den tråkigaste och jobbigaste hittills!

Ibland leker han ju stillsamt också…Ibland…

IMG_0209 IMG_0214 IMG_0220

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s