Trevligt möte

Idag har mamman, pappan och Timtom varit iväg tillsammans igen. Det känns hemskt att åka ifrån Skrotmos, men å andra sidan; Otis får ensamtid med sin Nanna som Timo garanterat vore svartsjuk på ifall lillkillen hade mer förstånd. När vi kommer hem från Lund och är klar med Otis isolering efter operationen så är det Otis som kommer få hitta på massa roliga saker med oss, och Timo lite ensamtid med de som vågar ta sig an honom. 🙂

Idag var vi uppe på A6 för att leta billiga vårskor till barnen. Tidigare har vi varit lite snobbar när det kommit till skor till barnen, men då har ekonomin sett annorlunda ut. Däremot har vi tidigare köpt conversekopior från H&M till att ha på dagis, och de har fungerat kanon, så vi köpte ett par till Otis att ha nu under våren. Timo ärver Otis converse från förra året. Sedan fyndade vi rejält på Stadium och hittade riktigt bra sommarskor för bara 149:-! De blir perfekt åt killarna att ha till och från stranden, och på varma dagar. Sedan ska jag leta efter ett par sandaler att ha på ”det är så varmt att man knappt kan ha skor!” – dar.

Det är så konstigt att vi åker till Lund nu, och kommer att komma tillbaka i början av sommaren. Vi kommer bara ta med vårjackor ner, så slår vädret om är vi körda. Likaså ifall det blir en för varm vår, för vi packar inte med klänningar eller shorts. Gah, jag avskyr att behöva lägga in mig på ett sjukhus under min favoritårstid, men jag hoppas hoppas att vi är hemma till början av juni så vi får se alla studenterna springa ut från gymnasiet tvärs över gatan. Jag tycker det är så mysigt att kolla på. Luften vibrerar av glädje inför den stundande sommaren.

Vi brunchade även på Ikea idag där vi hamnade vid samma bort som två urtrevliga män. Den ena var från Syrien och den andra skulle jag gissa var från Turkiet kanske. När man har barn väljer man inte själv vilka man ska inleda konversation med, utan det gör barnen åt en. Timo charmade männen och sedan började vi alla diskutera fotboll och sedan barn och familjen. Allt som allt var det en väldigt väldigt trevlig brunch. Hoppas vi stöter på dem igen.

Timo fick en glass från Ikea. Han har på sig nya skorna från Stadium

image

image

Väl hemma var han ju tvungen att käka glass med brorsan också

image

Mina sötfisar

image

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s