Inskrivna

Nu är vi klara med inskrivningen och har inget mer på vår agenda förrän söndag kväll då Otis ska skrubbas med svamp.
Petter är i väg och fixar med parkeringen. Det är det krångligaste med vistelsen här. Petter måste först gå till 67:an och få ett intyg på att vi är patienter här. Sedan måste han gå ner till portvakten och få någon slags nyckel. Efter det får han gå upp i huvudbyggnaden och gå och betala för parkeringen. Efter det gå med kvittot ner till portvakten och där få månadskortet så han kan åka och parkera bilen i p-huset som ligger hemma i Jönköping..typ..Distansen är ungefär densamma. Billigast är att köpa månadskort även om man bara står några dagar. Det ligger på runt 500:-. Det är pengar vi inte får tillbaka. Så det är alltid trevligt när man kommer ner i onödan och får lägga ut för parkeringen.

Jag har även lagt en 100-ing på torr panerad torsk som värmdes i micro, med en sås som inte smakade ett dugg. Samt magmedicin med omeprazol i eftersom magen svider som tusan. Huvudet bultar fortfarande och humöret är någonstans på botten av ankdammen som ligger här bredvid huset.

Otis är dock på splendid humör och får mig på gott humör med sina påhittigheter. Han tyckte det var lite jobbigt med Ekg, blodprov och röntgen, men allt som allt skötte han det som den sanna krigaren han är. Han är verkligen min förebild.  Vem är jag att klaga över lite yrsel, huvudvärk och magont när han blir stucken och testad nonstop. Mina problem är en fis i havet jämfört med vad vår superhjälte står inför! Heja Otis!

image

Vi leker i trädgården i väntan på familjens överhuvud.

image

image

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inskrivna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s