Vi trivs på Ronald McDonald

Nu sitter jag i ett litet litet gameroom/datarum. Vi glömde be om internetkabel, så vi kan inte surfa på rummet. De har bara wifi i detta rummet. Egentligen ska det väl sträcka sig över hela huset, men sändningen är inte tillräckligt bra.

Om man bortser från allt som har med sjukhus att göra tycker jag att vi haft en bra dag. Vi har varit ute resten av dagen, och hållt barnen borta från Ronaldhuset. Planen är att hålla oss borta fram till Otis opereras. Man blir lite blödig och tycker synd om Otis, för han fullkomligt älskar detta hus! I morse när vi knatade iväg till sjukhuset sa Otis att: ”Jag älskar skattjaktshuset! Och snart vaknar alla barn! Jag vill INTE åka hem!” Lilla plutt! Han ville in och leka och träffa kompisar.

Han och Otis har blivit väldigt tighta under denna tid, och följer varandra likt skuggor. Det är både på gott och ont. Om Otis ställer sig upp för att dansa dansar Timo lika fort. Men om Otis bestämmer sig för att sticka iväg för att utforska ett nytt område är även Timo hack i häl. Att infånga ett barn är en sak, men att försöka fånga två valpar är en annan femma.

Vi har spenderat dagen i Ronalds trädgård, och det har varit helt underbart. Det får en att längta efter ett eget hus med trädgård, samt bli lite ledsen i ögat för vi är så långt bort från ett eget hus man kan komma. Hemma i vår lilla lägenhet är pojkarna busiga, trotsiga och gnäller över att vara inne. Här frodas och trivs de. De leker för sig själva och hittar hela tiden något nytt att leka med. Det är inte bara från dagens erfarenhet jag talar utan från alla gånger vi bott här. Jag verkligen älskar Ronald McDonaldhuset. Det är en ynnest att få bo här!

P1050666 P1050669 P1050676 P1050677 P1050681 P1050685 P1050687 P1050695 P1050696 P1050697

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s