Otis!

Usch dessa hemska tankar. Man tänker ”det kommer misslyckas, vi kommer få begrava honom, jag har skrattat med honom för sista gången!” Hur mycket man än vill går det bara inte att undvika att tänka åt båda hållen. Tänka på ett liv utan Otis.

Jag tror att så många är vana att se vår kille så fylld med liv, att de faktiskt inte tänker på vilket stort handikapp han faktiskt har. Han har ett HALVT hjärta! Många med hans diagnos hlhs klarar sig inte! För 20 år sedan gick barnen inte ens att rädda! Nyblivna föräldrar fick förkrossade stå bredvid och se sina barn långsamt somna in och lämna denna värld.
Man tar så mycket för givet idag. Att Otis finns här, och att han får leva.

Om några veckor fyller jag 32. Min önskan är Otis ska klara sig genom operationen utan komplikationer, och att han snabbt ska återhämta sig. Han är den starkaste lilla kille jag vet. Han är full av kärlek och empati, och han och de andra hjärtebarnen förtjänar inte det här! Inget barn förtjänar det här!

Jag vill inte sitta om 20 år och berätta för omvärlden att det brukade leva en liten kille vid namn Otis, och han var underbar! Låt Otis finna styrka i morgon att leva för att själv berätta för världen  om hur jäkla fantastisk han faktiskt är!

image

image

image

Samla alla era tankar i morgon och skicka dem till Otis. Om ni är troende be!  All Kärlek åt Otis! All styrka åt Otis! Otis!

Annonser
Det här inlägget postades i hlhs. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Otis!

  1. idath81 skriver:

    All stryka och positiv energi till er ! Kram

    Gilla

  2. Johanna Enghed skriver:

    Tänker på er idag och skickar massa styrke kramar till otis en riktig superhjälte❤️❤️ All styrka till er också , beundrar er ❤️❤️❤️

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s